Ons team

Yvette Roke

Projectleider & Psychiater

Yvette Roke is psychiater bij Emerhese Flevoland, in 2013 gepromoveerd op bijwerkingen van antipsychotica bij kinderen en jongeren met een autismespectrumstoornis. Naast haar werk als psychiater is ze projectleider bij het SAM-STAPP project.

Jamie Hoefakker

Projectmedewerker & Psycholoog

Jamie Hoefakker is psycholoog bij Emerhese Flevoland, het autisme expertisecentrum voor autismespectrumstoornis van GGz Centraal.
Hij heeft een achtergrond in zowel Klinische Neuropsychologie (MSc) als Business Economics (MSc), en project- en evenementorganisatie. Hiernaast is hij projectmedewerker bij het SAM-STAPP project.

Roos Vos

Projectmedewerker & Psycholoog​

Roos Vos is psycholoog bij Emerhese Flevoland, het autisme expertisecentrum voor autismespectrumstoornis van GGz Centraal.
Zij is opgeleid als Forensisch orthopedagoog. Hiernaast is zij projectmedewerker bij het SAM-STAPP project.

Kirsten Hoeberichts

Promovendus & basisarts

Kirsten Hoeberichts werkt als arts op de besloten afdeling van de Rembrandthof te Hilversum. Daarnaast is zij promovenda bij het SAM-STAPP project en richt zij zich op ervaren stress, veerkracht en kwaliteit van leven bij mensen met een psychiatrische aandoening.

Heleen Iedema

Projectmedewerker & verpleegkundig specialist

Heleen Iedema is verpleegkundig specialist bij Emerhese Flevoland, het autisme expertisecentrum voor autismespectrumstoornis van GGz Centraal. Hiernaast is zij projectmedewerker bij het SAM-STAPP project.

Cynthia Vrolijk

Project assistent

Cynthia Vrolijk ondersteunt het projectteam in de dagelijkse en wekelijkse taken zoals het maken en verspreiden van promotiemateriaal, bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek, administratieve werkzaamheden en het beheren van de helpdesks van de ontwikkelde applicaties.

Kom jij ons team versterken?