Archief

SAM nieuwsbrief

Begin oktober is de eerste nieuwsbrief van SAM verstuurd. In deze editie stelt het SAM team zich voor, vertellen wij door middel van een kort interview hoe SAM is ontstaan en er staan onderin een aantal leuke 'wist je dat..?' ​

Interview Yvette Roke

Yvette Roke werd door Tenzinger geïnterviewd over het winnen van de eerste Tenzinger Zorgverslimmer award in 2021 en maakte de eerste twee nieuwe kandidaten bekend voor de Zorgverslimmer award van 2022! 

Winnaar Bronzen Samen Voorop Award: categorie Zinnige Zorg 2022

Tijdens de uitreiking van de VGZ Samen Voorop Awards, heeft de SAM app de brozen award gewonnen in de categorie Zinnige Zorg 2022!

Artikel over SAM: app voor tijdige stressherkenning

In het artikel lees je onder andere meer over hoe de SAM app is ontstaan.

Nominatie Dutch Health Hub Innovatie Award 2022​

Het SAM-STAPP stresssignaleringsplatform is genomineerd voor de Dutch Health Hub Innovatie Award!

Nominatie VGZ Samen Voorop Award: categorie Zinnige Zorg 2022

De Stress Autism Mate (SAM) is genomineerd voor de VGZ Samen Voorop Awards in de categorie Zinnige Zorg!

Nominatie Tenzinger Zorgverslimmer Award 2021

Het SAM-STAPP project is genomineerd voor de Zorgverslimmer Award 2021. Tenzinger ging langs bij Yvette Roke en vroegen haar naar de manier waarop zij de zorg verslimt. Lees meer in het artikel over SAM en waarom deze genomineerd is.

Interview Health Valley​

Yvette Roke werd door Health Valley geïnterviewd over het winnen van de Health Valley Bridge prijs in 2021 en hoe het afgelopen jaar verder verlopen is voor het SAM-STAPP project.

Webinar 'Stress en autisme'​

Wist je dat het Stress Autism Mate team een webinar heeft georganiseerd samen met het Congresbureau van GGz Centraal? Op 30 november 2021 is er een webinar georganiseerd met als onderwerp 'Stress en autisme'. Tijdens het webinar spraken Tonny Mulder, Sander Begeer en Yvette Roke over stress in het brein, stress en autisme, en de ervaring van cliënt en behandelaar over de SAM app.

SAM is een Good practice bij VGZ!

SAM is sinds kort een Good practice bij VGZ. VGZ: "Steeds meer zorgaanbieders leren ons wat goede voorbeelden zijn van zinnige zorg. 'Good practices' noemen wij dat. Bewezen en succesvolle voorbeelden van goede zorg voor de patiënt, tegen lagere kosten. Zo kunnen steeds meer patiënten gebruikmaken van deze nieuwe, effectieve werkwijzen."

Health Impact Accelerator​

In 2021 werd SAM geselecteerd voor de Health Impact Accelerator van Health~Holland. De Health Impact Accelerator (HIA) is hét programma voor sociaal ondernemers die bij willen dragen aan een gezondere wereld.

zof-logo-volledig-520x516-1

Interview Kirsten Hoeberichts

Kirsten, onze promovendus, werd geïnterviewd door het Zorgondersteuningsfonds over SAM.

Health Valley Bridge Prijs

In 2021 werd de Health Valley Bridge Prijs gewonnen door SAM. De HVB is speciaal voor zorgaanbieders, actief in cure en/of care. Waarbij ze in projecten door middel van technologie zorg dichterbij de eigen leefomgeving van de patiënt brengen, met als doel om langer zelfstandig te kunnen blijven functioneren.