Welkom bij SAM

de Stress Autism Mate (SAM) is een gepersonaliseerde applicatie die de eigen regie van de cliënt met een autismespectrumstoornis ondersteunt in het omgaan met de dagelijkse ervaren stress.

Wist je al dat SAM door VGZ wordt aangeraden als 'Good practice'? VGZ bestempelt SAM op deze manier als een bewezen en succesvol voorbeeld van goede zorg voor de patiënt. Klik hier om de infographic van VGZ over SAM te zien!

Wist je al dat Dimence Groep SAM heeft opgenomen in hun appwijzer, waar je informatie kunt vinden en reviews kunt lezen? 

Wat een fijne app hebben jullie ontwikkeld! Geeft mij en mijn begeleiding een duidelijk inzicht in hoe mijn week bijv. was en welke activiteiten positief of negatief op mij inwerken.

Klik hierboven om een video over SAM af te spelen. 

De app vraagt viermaal daags via een korte vragenlijst je stress uit en berekent zo je ervaren stressniveau. Hierna geeft de app je persoonlijk ingestelde tips, afhankelijk van de situatie waar je je in bevindt. 

Het berekende stressniveau kan je terugvinden op de Inzicht-pagina op dag- en op week-niveau. 

(...) het is voor mij duidelijk dat die app voor mij nu al zinvol is, omdat het inzicht geeft in mijn denken: stap voor stap handelingen doen en geen stappen overslaan, want dan loop ik vast.

Klik hierboven om het webinar te bekijken.

Wist je dat het Stress Autism Mate team een webinar heeft georganiseerd op 30 november 2021 over stress en autisme? 

Daar waar ik dácht alles al over mijn eigen stresspatronen te weten en ook hoe ik hier het beste mee om kan gaan, kom ik (..) tot verrassend nieuwe inzichten. Dank dus voor het ontwikkelen van deze mooie waardevolle app!

Mobirise

Hiermee geeft de app je inzicht in je eigen stress en geeft je handvaten om met deze stress om te kunnen gaan.

(...) ook is het dagboek erg fijn om je hoofd te legen en erbij te pakken als je een gesprek hebt met een hulpverlener. Over wat je de afgelopen tijd  bezig heeft gehouden en wat je allemaal hebt gedaan, kan je dan zo terug lezen.

De SAM app laat je goed relativeren op jezelf; op de momenten dat de app zich aanbied kom je er toch achter hoe je erbij zit en dat je actie moet ondernemen als niet zo lekker gaat.

Design your own site with Mobirise